Thuis

SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD

China SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
China SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD certificaten
Uitstekend! De RÖNTGENSTRAALscanner wordt gebruikt op de luchthaven, werkt zeer goed en zeer stabiel!

—— M. Anderson-USA

Goede kwaliteit, de goede dienst! Om met Uniqscan samen te werken is de leden werkelijk gelukkig ding!

—— M. Vijay-Saudi Arabia

Het is mijn genoegen om samenwerking met UNIQSCAN te hebben, is het zeer stabiel gebruikt in Hotal

—— Dr. Mahammed-Bangeladesh

Ik kan vertellen u ben één van de beste partners in China, omdat u zo professioneel bent in wat u, ik kan uw toewijding en kennis slechts prijzen.

—— Stan M. - het UK

Ik ben online Chatten Nu

SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD

1 2 3 4 5 6
SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD
De reis van het UNiqscanteam De reis van het UNiqscanteam UNIQSCAN-ontvangst De Lopende band van de fabriek De Lopende band van de fabriek De Lopende band van de fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Uniqscan
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-5000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 70% - 80%
Shenzhen Unisec Technology Co., Ltd is een professionele fabrikant van beveiligingsscannerapparatuur, gespecialiseerd in de ontwikkeling en het onderzoek op het gebied van röntgenfoto's, tehnologie, metaaldetectietechnologie, explosieve detectie, vloeistofdetectie en relatieve beveiligingsdiensten.

ONS KORT

We houden altijd aan klantgericht, de principes van eerlijkheid en betrouwbaarheid, zijn toegewijd aan inspanningen om zijn eigen verantwoordelijkheid te verbeteren en continu te innoveren.

ONZE TECHNOLOGIE
Wij zijn eigenaar van alle intellectuele eigendomsrechten (IPR) op haar kerntechnologieën en hebben een ervaren ingenieursteam met ervaren exporteurs voor röntgendetectie, signaal- en beeldverwerkingsspecialisten, uitstekende technische ondersteuning en onderhoudstechnici.

ONZE DIENSTEN
We hebben strikt in overeenstemming met de ISO 9001-kwaliteitsnormen van productie-onderzoek, productie, marketing tot after-services, een compleet kwaliteitsmanagement- en kwaliteitssysteem opgezet. We nemen ook effectieve beveiligingsmaatregelen voor marketingmanagement om de kwaliteit van de producten, de werkefficiëntie en de serviceattitudes te beheersen, om ervoor te zorgen dat al onze klanten onze producten van de beste kwaliteit en de beste services hebben.

Contactgegevens
SHENZHEN UNISEC TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Angelia Yuan

Tel.: +86 15013736612

Fax: 86-0755-28791799

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)